Dragon Aqua SE egészségre nevelő programja - Interaktív kiállítás

A Dragon Aqua SE egészségre nevelő programjának keretein belül 5 napos interaktív kiállítást rendezett 2014.07.14-07.18 között Székesfehérváron az Alba Plázában. A kiállítás témája "A biztonságos vízi sportok, mentőeszközök bemutatása a Velencei-tavon". A kiállítás fő látványossága a 11m hosszú sárkányhajó volt, melyet az érdeklődők napokon keresztül csodálhattak, kisebbek bele is ülhettek, és a közönség nagy örömére a dobot is megszólaltathatták.
A kiállított hajók mellett játékos feladatok várták a gyerekeket, óriás puzzle-lal játszhattak, megismerkedhettek a mentőeszközökkel,vízi sporteszközökkel játékos formában.
A program részeként az érdeklődők találkozhattak, beszélgethettek Kovács Zoltán háromszoros kajak és többszörös sárkányevezős világbajnokkal, aki bepillantást engedett a vízisportok, sportolók világába.
A kiállítás célja felhívni a figyelmet a biztonságra, mentőfelszerelések jelentőségére vízisportolás közben, különleges vízi sporteszközök megismertetése a nagyközönséggel.
Volt még vízisport teszt, sorsolás sárkányhajózásra, jókedv, nevetés...

Kiállításunk népszerűsége számokban mérve: az elvárt résztvevők száma 150 fő volt, jelenléti ívünket 312 személy írta alá, de becslésünk alapján az érdeklődők száma meghaladja a 400 főt is.
Vízisport tesztünket 120 fő töltötte ki.

A kiállítást sikerrel zártuk! :)

<< Vissza az ÚJ SZÉCHENYI TERV lapra